Για μειώσεις των μισθών στη ΔΕΗ κάνει λόγο η ΓΕΝΟΠ

D54D1F456BE9EF9808B17803D0814451Αιχμές για την κυβέρνηση άφησε η ΓΕΝΟΠ με σημερινή της ανακοίνωση, τονίζοντας ότι προχωρά σε μειώσεις των μισθών στη ΔΕΗ.

Πιο αναλυτικά, η ΓΕΝΟΠ σημειώνει τα εξής:

Παραμονή της ημέρας των Αγίων Θεοφανείων 5/1/2016 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κύριος Χουλιαράκης με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος μείωσε εκ νέου τους μισθούς στους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ.

Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα η Κυβέρνηση της «Δεύτερη Φορά Αριστερά», αφού φρόντισε νωρίτερα να διορίσει τα «δικά της παιδιά» στις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων  και Οργανισμών προχώρησε  στην ψήφιση του Νόμου 4354/15 έτσι ώστε να δημιουργήσει εκ νέου  Golden Boys, αυτή τη φορά μνημονιακούς, καταργώντας το Ανώτατο Όριο Αποδοχών (πλαφόν) που προέβλεπε ο Νόμος 3833/10.

Έτσι με μια «χαρισματική» και «εμπνευσμένη» κίνηση ο κ. Χουλιαράκης μείωσε τους μισθούς των Εργαζομένων και των Στελεχών του Ομίλου ΔΕΗ και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα κατάργησε το πλαφόν για τις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων και Οργανισμών του κεφ. Β του Νόμου 3429/05.

Επιπρόσθετα την ίδια στιγμή απροκάλυπτα αύξησε  το ανώτατο όριο αποδοχών στου Δικαστικούς Λειτουργούς καθώς και στο κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κατά 3.564,56 € ορίζοντας ως νέο πλαφόν τις μηνιαίες αποδοχές του Προέδρου του Αρείου Πάγου στις 8.314,56 € !!!  για λόγους που εύκολα γίνονται αντιληπτοί !!

Πηγή:
ENERGYPRESS_final

About ΣΕΠΗΔ

Σύλλογος Ειδικευμένου Προσωπικού Ηλεκτρονικών Διερευνητών ΔΕΗ
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.